Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Euroconsult Plus Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs auditor Intern HACCP si ISO 22000:2005
890 lei
Brand
2011
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
EuroConsult Plus, Reprezentant TUV Austria Romania, face inscrieri pentru cursul de:

Auditor Intern pentru Sisteme de Management al Sigurantei alimentelor conform HACCP si SR EN ISO 22000:2005

Cursul se va desfasura pe parcursul a trei zile, care se vor stabili dupa formarea grupei de 12 participanti.
Locul de desfasurare: Sala de curs Quartz Matrix din Bd. Carol I Nr. 5 Iasi, zilnic intre orele 9.00 – 16.30.

Obiectivul cursului:

Intelegerea elementelor de baza in vederea planificarii si dezvoltarii de produse sigure (in conformitate cu „Reglementarea UE 852/2004 EC – privind regulile generale pentru igiena produselor alimentare” si cu SR EN 22000:2005) si insusirea cerintelor privind siguranta alimentelor.

Subiecte abordate:

•Politica referitoare la siguranta alimentului , Selectarea si instruirea echipei HACCP , Diagrame de flux, Identificarea riscurilor , Evaluarea riscurilor si masuri de control , Stabilirea punctelor critice de control si a punctelor de atentie , Stabilirea valorilor standard si a limitelor critice , Monitorizarea în Punctele Critice de Control , Actiuni corective
•Documentatia Sistemului HACCP
•Verificarea Sistemului HACCP, Auditarea Sistemului HACCP conform ISO 22000:2005, Certificarea Sistemului de management al sigurantei alimentului, Relatia dintre SMC - ISO 9001 : 2008, ISO 22000:2005 si Sistemul HACCP,
•Tipuri de audit, cerinţele şi procedura de audit , pregătirea, desfăşurarea şi evaluarea auditului intern.

Cui se adreseaza cursul?

- Reprezentantilor managementului pentru Siguranta / Calitate; Directori Calitate, Directori generali; Sefi de compartimente/ Departamente
- Persoanelor care fac/vor face parte din echipa de audit intern pentru sistemul de management al sigurantei alimentare al unei organizatii care doreste sa implementeze sau care a implementat un astel de sistem.

Certificat:
Participanţilor care promovează testul (test grila in ultima zi de curs) li se acordă certificate nominale recunoscute internaţional din partea organismului de certificare TÜV Austria Romania, divizia Akademia. Certificatul permite posesorilor să folosească titulatura de ’’Auditor Intern pentru Sisteme de Management al Sigurantei alimentare conform HACCP si ISO 22000:2005” şi să desfăşoare toate activităţile specifice.

Trainer:

Cursul va fi sustinut de un trainer-auditor extern inregistrat TUV CERT si certificat DCQ – EOQ (Organizatia Europeana pentru Calitate), specialist cu o experienta bogata in domeniul calitatii.

Pret:

Pretul cursului este de 890 RON + TVA / participant si include: certificatul in limba romana, suportul de curs, băuturi răcoritoare şi cafele în pauze. Pentru eliberarea unui certificat in limba engleza sau germana se percepe taxa de 60 RON + tva.
Discount: 10% pentru 3 persoane din aceeasi organizatie.

Solicitati FORMULARUL DE INSCRIERE si relatii suplimentare la tel:
0232-255009; 0742-648315
Din Gura in Gura